Contacte

INTA INFORMATICA S.L.
Passeig Lletres 10 LOCAL
08221 Terrassa

 

Correu electrònic: info@inta.cat


També pot trucar-nos al telèfon: +34 937886241 +34 937886241 o bé usar el nostre formulari de contacte.

Què és l’ACTIC?
La sigla ACTIC correspon a la denominació “Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació”.

INTA Informàtica S.L. és centre col·laborador ACTIC amb nº de cens 0139.
L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permetrà a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat seran telemàtics.
Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant qualsevol empresa o administració.

Característiques de l’ACTIC
Per mitjà de l’ACTIC , la persona titular pot acreditar, davant de qualsevol instància pública o privada, les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació.
Els seus continguts incorporen una perspectiva global sobre la societat del coneixement, i sobre les bones pràctiques, el civisme i la cultura digital.

Les persones amb discapacitat igual o superior al 33% han de declarar aquesta circumstància en la sol•licitud i l’han d’acreditar amb documentació oficial davant l’Oficina Gestora.
L’ACTIC es va obrir a la ciutadania al mes d'octubre de 2009, d'acord amb el següent calendari
Competències, nivells i certificats

El model d’acreditació es compon de 3 nivells de certificació:
• Nivell 1 – Certificat bàsic
• Nivell 2 – Certificat mitjà
• Nivell 3 – Certificat avançat

El nivell 3 està en marxa desde novembre del 2011.
Segons l’estructuració dels continguts competencials, es defineixen 8 competències, que es desglossen en realitzacions competencials. Per a cada realització competencial es defineixen indicadors segons els tres nivells. Els indicadors tenen associats uns determinats coneixements, procediments i actituds.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Passeig de les Lletres 10B 08221 Terrassa (BCN) info@inta.cat